NL / FR / DE / EN

Handelen in vertrouwen

Waarom Argentor?

  1. Uw zorg nummer 1 is vertrouwen. Het draait al snel om veel geld. Argentor wordt door onze klanten wel eens bestempeld als een huis van vertrouwen. We gaan dan ook prat op een smetteloze reputatie. Voor uzelf, maar ook uit eigenbelang. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om zaken te doen en om dé nummer 1 in edelmetalen te blijven.
  2. Sinds de oprichting in 1987 door André Coeckelbergh is Argentor een van België’s grootste spelers op de edelmetaalmarkt. In mei 2010 heeft André zorgvuldig naar opvolging gezocht – en gevonden – om zijn levenswerk verder te zetten.
  3. Met onze spectrometer kan u bij Argentor terecht voor de nauwkeurigste analyses. Geen afrondingen naar 18 karaat of 14 karaat, maar U wordt uitbetaald naar percentage.
  4. Met andere woorden: U krijgt wat u heeft en U betaalt wat U krijgt. Geen geknoei met uw gewichten of onderwaardering van uw materiaal.
  5. U krijgt cash uitbetaald als U dat wilt.
  6. Uiteraard kunnen we ook meteen overschrijven naar uw bankrekening.
  7. U kan discreet en veilig tewerk gaan in ons kantoor dat aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. Op die manier kunnen we veilige en snelle transacties garanderen.
  8. Bij Argentor krijgt u goud voor geld…
  9. Of geld voor goud…