NL / FR / DE / EN

Beleggen

Beleggen in goud of zilver

Bij Argentor bent u aan het juiste adres voor beleggingen in edelmetalen.

Edelmetalen verhandelen

Historisch gezien hebben edelmetalen een omgekeerd evenredige relatie op prijsbewegingen in financiële markten. Het is bovendien een markt waar 24u/24u edelmetalen worden verhandeld. Dit maakt het u mogelijk om op ieder tijdstip edelmetalen te kopen en/of te verkopen.

Beleggen in tijden van crisis

De huidige macro-economische instabiliteit zorgt ervoor dat men teruggrijpt naar waardevaste beleggingen. Dit leidt een nieuwe opmars van goud, zilver, platina en palladium in.
Edelmetalen – en dan vooral goud – brengen rust bij onrust.
Om de eigen exportpositie in crisis te kunnen verbeteren, beslissen de Centrale Banken om hun valuta te onderwaarderen, wat de geloofwaardigheid in de valuta doet afnemen en het vertrouwen in edelmetalen doet stijgen.

Evolutie industriële grondstoffen

Bovendien dreigt een nijpend tekort aan industriële grondstoffen als zilver, platina en palladium. Deze edelmetalen worden steeds meer gebruikt in bedrijfsprocessen en producten en kunnen niet anders dan stijgen zolang er geen substituten voor bestaan.

Argentor, uw partner voor beleggen in goud, zilver, platina of palladium

Bent u geïnteresseerd in beleggen in goud, zilver, platina of palladium? Dan bent u bij Argentor aan het goede adres: Bezoek ons op kantoor in de Lange Herentalsestraat.

“Papiergeld komt altijd terug naar zijn intrinsieke waarde – nul.” dixit Voltaire